Stenungsunds Bowling Club

 

Vi är i dag Stenungsunds enda bowlingklubb. Föreningen är en mixad klubb där både damer och herrar är med och tränar och spelar matcher på lika villkor.

 

Föreningen har även en ungdoms/juniorverksamhet för både tjejer och killar där vi har träning och div. halltävlingar. Vår målsättning är i första hand att våra ungdomar skall ha kul och lära sig mer om bowling. Givetvis vill vi att de tycker det är så roligt att de fortsätter och tar plats i något av våra lag i seriesammanhang.

 

Vår målsättning är att alla skall vara med och vi bedriver ingen elitsatsning. Huvudsaken är att vi alla har kul, känner gemenskap, träffar nya vänner, samtidigt som man utvecklar sig själv och därmed blir en bättre bowlare. Vi har flera i föreningen som genomgått tränarkurser i bowling som kan hjälpa till.

 

Vi tar gärna emot nya medlemmar i klubben, både ungdomar och seniorer! Tjejer, killar, damer, herrar, alla är välkomna att kontakta föreningen. Detta gäller både nybörjare, aktiva eller tidigare aktiva. Vi har plats för alla!

För att ta kontakt med oss, frågar ni antingen personalen i hallen, som har information om kontaktperson, eller klicka på vår loga nedan. Då kommer ni till klubbens hemsida där vår kontaktpersons uppgifter finns på höger sida på startsidan. Titta gärna runt på övriga sidor för att få en inblick i vår verksamhet.